Gebruikers

Het is mogelijk om per administratie meerdere gebruikers toegang tot het systeem te geven. Standaard is één gebruiker per administratie.

 

Links onder aan vindt u de knoppen Gebruikerslijst en Toevoegen.

Uitnodigen

Om anderen toegang te geven tot het systeem dienen deze te worden "uitgenodigd". Alleen wanneer de uitnodiging door de ontvanger wordt geaccepteerd heeft deze toegang tot de betreffende administratie. Het uitnodigen is eenvoudig en een volledig online proces. Je vult enkele details in, waaronder het email adres van de aspirant-gebruiker en klikt op 'bewaar'. Het systeem verstuurd dan automatisch een email waarin de gebruiker wordt uitgenodigd. Ook als de gebruiker het systeem al gebruikt (maar voor een andere administratie) dan dient deze uitgenodigd te worden alvorens er toegang tot de administratie kan worden verkregen.

Verschillende gebruikers kunnen in verschillende administraties verschillende 'rollen' vervullen. Een 'rol' bestaat uit de bevoegdheden die de gebruiker heeft. Wanneer een gebruiker in meerdere administraties een rol heeft, dan kan deze tussen verschillende administraties kiezen in het rechtermenu.

Gebruikers

Bekijk de gebruikerslijst en voeg gebruikers toe door deze via e-mail uit te nodigen. Kijk wanneer voor het laatst werd ingelogd, of welke uitnodigingen werden geaccepteerd.