Mogelijkheden van KPG7

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met jouw administratie. Om het meeste uit KPG7 te halen is het goed om te weten hoe het systeem is opgebouwd en wat de mogelijkheden zijn. In dit artikel gaan we hier dieper op in zodat je straks de juiste keuzes kunt maken bij het inrichten van jouw administratie.

De basis

Het werken met KPG7 komt eigenlijk neer op twee dingen. Je maakt en verstuurd (per e-mail of geprint) de eigen facturen en je ontvangt en verwerkt inkomende facturen. Dat was het. Meer is natuurlijk ook mogelijk. Zo kun je ook een (eenvoudige) projectadministratie bijhouden vanwaaruit je uren factureert of de opbrengsten van bijvoorbeeld een webwinkel inboeken.

Online

KPG7 is een online dienst. Dat wil zeggen dat alle functionaliteiten met een webbrowser zijn te benaderen. Je hoeft geen speciale software te installeren op jouw PC of Mac. Je kan het dus ook nooit kwijtraken. KPG7 draait op een server in een professioneel datacenter die automatisch meerdere keren per dag wordt gebackuped.

KPG7 is getest met de meest gebruikte browsers. Het maakt dus niet uit wat je gebruikt voor browser of computer, KPG7 kan het aan!

En natuurlijk kun je ook bij jouw administratie als je even niet achter je eigen PC zit. Overal waar internet is is jouw administratie toegankelijk voor je.